BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Lifecell Digital'in basın lansmanı yapıldı...

Lifecell Digital’in basın lansmanı yapıldı...

KKTCcell'in KKTC'de internet servis sağlayıcısı sektöründeki iştiraki olan Lifecell Digital'in basın lansmanında konuşan Turkcell Genel Müdürü Harun Maden internet sektöründe farkın hissedileceğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 08/10/18 11:11
okuma süresi: 1 dak.
Lifecell Digital’in basın lansmanı yapıldı...
A- A A+
"Oyunun kuralları tamamen değişecek" diye konuşan Maden, internet kullanıcılarının Turkcell kurumsallığını hissedeceklerini, 7 gün 24 saat muhatap bulacaklarını ve yapılan yatırımlarla müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutacaklarını ifade etti.

Altyapı yatırımları konusunda herşeye hazır olduklarını ifade eden Maden, diğer taraftan devletin fiber altyapı konusunda durağan tutumu ile ilgili sitemde bulundu ve özellikle 4,5 g teknolojisini kastederek, "ne yazık ki takıldık kaldık" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.