BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

"Apple, Netflix ve HBO'yu ikna edemedi"

"Apple, Netflix ve HBO’yu ikna edemedi"

Apple'ın bir süredir üzerinde yoğun mesai harcadığı online video platformu için Netflix'ten ve HBO'dan istediği yanıtı alamadığı öne sürüldü.

Yayın Tarihi: 14/02/19 21:00
okuma süresi: 2 dak.
"Apple, Netflix ve HBO’yu ikna edemedi"
A- A A+

ABD merkezli teknoloji devinin bir süredir üzerinde çalıştığı video abonelik platformu ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

ABD basınının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberlere göre, söz konusu platformda Netflix yer almayacak.

Aynı haberlere göre, HBO'nun durumu hala belirsizliğini koruyor. Zira HBO ile Apple arasındaki görüşmelerin beklendiği şekilde geçmediği gelen bilgiler arasında. Business Insider'da yer alan habere göre platform Nisan veya Mayıs ayında ABD'de kullanıma girecek. iTunes'taki diretmesi yüzünden yıllarca online müzik ve film & dizi teknolojisine sırtını çeviren Apple bir süredir bu platformu hayata geçirmek için yoğun mesai harcıyor.

Apple'ın 25 Mart'ta The Steve Jobs Theater'da yapacağı lansmanda haber abonelik hizmetini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak dijital video platformunun da aynı lansmanda görücüye çıkacağı iddiası Silikon Vadisi'nde en çok konuşulan iddialardan biri.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.