BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Apple'ın katlanabilir telefon konsepti ortaya çıktı

Apple'ın katlanabilir telefon konsepti ortaya çıktı

Samsung ve Huawei'in katlanabilir cihazlarını tanıtmasının ardından, tüm gözler Apple'a çevrildi. Geçen günlerde katlanabilir iPhone patenti için yapılan başvuruların ortaya çıkmasının ardından, patentten yola çıkarak bir konsept tasarım oluşturuldu.

Yayın Tarihi: 25/02/19 16:42
okuma süresi: 1 dak.
Apple'ın katlanabilir telefon konsepti ortaya çıktı
A- A A+

Samsung ve Huawei katlanabilir telefonlarını görücüye çıkardığı günlerde, Apple'ın da katlanabilir iPhone modeli için patent aldığı ortaya çıkmıştı.


?NTV'nın aktardığı habere göre 'Foldable News' ile çalışan endüstriyel tasarımcı Roy Gisling, bu patent üzerinden yola çıkarak katlanabilir iPhone modeli için konsept tasarım yaptı.

?Konseptte yer alan klavye konumu, Nokia'nın bir döneme damgasını vuran 'Communicator' telefonunu anımsattı.

?Eylül ayında yeni modellerini tanıtması beklenen Apple'ın, patentini aldığı katlanabilir iPhone'ları ne zaman tanıtacağı henüz açıklanmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.