BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Tesla, 'CyberTruck' modelinin çıkış tarihini açıkladı

Tesla, 'CyberTruck' modelinin çıkış tarihini açıkladı

SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk, CyberTruck adını verdiği kamyonetin çıkış tarihini açıkladı. Ancak araç ile ilgili henüz hiçbir bilgi net değil.

Yayın Tarihi: 07/11/19 09:45
okuma süresi: 2 dak.
Tesla, 'CyberTruck' modelinin çıkış tarihini açıkladı
A- A A+
Elektrikli araçlar güç bakımından kullanıcıları üzmese de batarya performansı ve menzil konusunda ne yazık ki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk piyasaya sürecekleri yeni modellerinde menzil konusunda ciddi iyileştirmeler yapacaklarını söylemişti.

Musk, elektrikli kamyonet fikrini 2017 yılında ortaya atmış, fikrin ortaya çıktığında herhangi bir ismi olmayan araç için 2 yıl içerisinde biteceği bilgisini vermişti.

Shiftdelete.net'in aktardığına göre, dünkü Twitter paylaşımıyla CyberTruck adını verdikleri model Kasım ayı içerisinde tanıtılacağını duyurdu.

Şirket Model 3'ü seri üretim sürecine sokmak için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Tesla Model Y'nin de gelecek sene kullanıcıların karşısına çıkacağını hesaba kattığımızda CyberTruck modelinin üretimi için bazı belirsizlikler oluşuyor.

Benzer şekilde Roadster 2 modeli için açıklamalarda bulunan Musk, ön siparişler ile birlikte istediği geliri ve gündem olma hedefini elde etmişti. Musk'ın CyberTruck modeli için de benzer hamleleri yapması bekleniyor. 21 Kasım günü Los Angeles Space X fabrikası yakınlarında duyurulacak olan aracın teknik özellikleri merak konusu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.