MAGAZİN
okuma süresi: 4 dak.

Victoria's Secret Fashion Show büyüledi!

Victoria's Secret Fashion Show büyüledi!

Dünyada ilgiyle takip edilen iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesi 30 Kasım 2016 gecesi ilk kez Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşti. Birbirinden güzel mankenlerin yer aldığı 2016 Victoria's Secret Fashion Show'da birçok ilk yaşandı.

Yayın Tarihi: 02/12/16 17:18
okuma süresi: 4 dak.
Victoria's Secret Fashion Show büyüledi!
A- A A+
Dünyada ilgiyle takip edilen iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesi 30 Kasım 2016 gecesi ilk kez Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşti. Birbirinden güzel mankenlerin yer aldığı 2016 Victoria's Secret Fashion Show'da birçok ilk yaşandı.

Ünlü modeller Irina Shayk ve Bella Hadid'in ilk kez 'kanat taktığı' gecede Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi son dönemin en gözde modelleri, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio gibi kıdemli Victoria's Secret modelleriyle aynı podyumda yürüdü. Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan iki modeli Kendall Jenner ve Gigi Hadid, 2016 Victoria's Secret Fashion Show'da 'tek seferlik' olarak kalmadı ve iki ünlü model bu yıl da defilede yer aldı.

Yılın merakla beklenen moda şovu 2016 Victoria's Secret Fashion Show, dün gece gerçekleşti. Dünyanın en popüler moda şovu, Victoria's Secret tarihinde ilk kez bu yıl Paris'te yapıldı. Irina Shayk ve Bella Hadid, ilk kez bu yıl kanat taktı. Bu yılki androjen modeller, Victoria's Secret tarihinde bir ilk oldu ve 9 yıl aradan sonda ilk kez bir siyahi model Jasmine Tookes "Fantasy Bra" modeli tanıttı.

Dünyada ilgiyle takip edilen iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesi 30 Kasım 2016 gecesi ilk kez Paris'te gerçekleşti. Birbirinden güzel mankenlerin yer aldığı 2016 Victoria's Secret Fashion Show'da birçok ilk yaşandı.

Ünlü modeller Irina Shayk ve Bella Hadid, ilk kez 'kanat taktığı' gecede Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi son dönemin en gözde modelleri, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio gibi kıdemli Victoria's Secret modelleriyle aynı podyumda yürüdü.

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan iki modeli Kendall Jenner ve Gigi Hadid, 2016 Victoria's Secret Fashion Show'da tek seferlik kalmadı ve iki ünlü model bu yıl da defilede yer aldı.

Victoria's Secret Fashion Show'da bu yıl The Road Ahead, Secret Angel, Mountain Romance, Pink Nation, Dark Angel ve Bright Night Angel olmak üzere 6 tema işlendi.

Lady Gaga, Bruno Mars ve The Weeknd, yılın şovunda sahne aldı.

Victoria's Secret Fashion Show'da bu yıl The Road Ahead, Secret Angel, Mountain Romance, Pink Nation, Dark Angel ve Bright Night Angel olmak üzere 6 ayrı tema işlendi. Defile de ayrıca Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes gibi modeller de boy gösterdi. 5 Aralık'ta CBS TV'den izlenebilecek şov, 190'dan fazla ülkede yayınlanacak.

KARDEŞ KARDEŞE İLK KEZ

Gecenin en çok konuşulan konularından biri de iki kardeş model, Gigi (21) ve Bella Hadid'in (20) aynı podyumu paylaşması oldu.

PAHA BİÇİLMEZ SÜTYEN!

Firmanın her yıl geleneksel olarak tasarladığı fantezi sutyeni (Fantazy Bra) bu yıl 25 yaşındaki ABD'li model Jasmin Tookes tanıttı. 9 bin adet değerli taş kullanılan ve hazırlığı 700 saat süren sutyen, 3 milyon dolar değeriyle gecenin en pahalı parçası oldu. 9 yıl aradan sonra ise ilk kez bir siyahi model 'Fantasy Bra' modelini tanıttı.

KARNINI GİZLEDİ

Ünlü şarkıcılar Lady Gaga, The Weeknd ve Bruno Mars'ın şarkılarıyla renk kattığı gecenin en çok konuşulan kişisi ise Rus model Irina Shayk oldu. Kariyeri boyunca ilk kez Victoria's Secret meleği olan Shayk'ın bu kadar konuşulmasının tek sebebi bu değildi. Sevgilisi ABD'li aktör Bradley Cooper'dan hamile olduğu ileri sürülen 30 yaşındaki Shayk'ın, diğer 'meleklerden' daha kapalı özellikle de karın bölgesini gizleyen tasarımlar giymesi de bu söylentileri alevlendirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.