MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

'Ateşböceği Ercan' hastaneye kaldırıldı!

'Ateşböceği Ercan' hastaneye kaldırıldı!

'Ateşböceği Ercan' olarak tanınan usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu hastaneye kaldırıldı. Uzun süredir tedavi olan Bostancıoğlu'na zatürre başlangıcı teşhisi konuldu. Geçtiğimiz günlerde evde fenalaşan oyuncu Ercan Bostanoğlu acil olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan testlerin ardından ünlü oyuncuya zatürre başlangıcı teşhisi konuldu.

Yayın Tarihi: 30/01/18 15:39
okuma süresi: 1 dak.
'Ateşböceği Ercan' hastaneye kaldırıldı!
A- A A+

'Ateşböceği Ercan' olarak tanınan usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu hastaneye kaldırıldı. Uzun süredir tedavi olan Bostancıoğlu'na zatürre başlangıcı teşhisi konuldu.

EVDE FENALAŞTI

Geçtiğimiz günlerde evde fenalaşan oyuncu Ercan Bostanoğlu acil olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan testlerin ardından ünlü oyuncuya zatürre başlangıcı teşhisi konuldu.

15 GÜNDÜR HASTA YATIYOR

Hürriyet'in haberine göre; Devlet hastanesinde tedavi gören Ercan Bostancıoğlu; "15 gündür hasta yatıyorum. Zaturre başlangıcı teşhisi konuldu.

KOAH RAHATSIZLIĞI DA VAR

Antibiyotik ve iğne tedavisi görüyorum. KOAH rahatsızlığı da var, nefes alıp vermekte oldukça zorlanıyorum. Yeni çekilecek tomografi ve ultrasondan sonra Cerrahpaşa Hastanesi'ne yatma durumum var." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.