MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Sylvester Stallone öldü iddiası ortalığı karıştırdı!

Sylvester Stallone öldü iddiası ortalığı karıştırdı!

Dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone ile ilgili ölüm haberi Facebook'ta ortaya atıldı.

Yayın Tarihi: 19/02/18 15:24
okuma süresi: 1 dak.
Sylvester Stallone öldü iddiası ortalığı karıştırdı!
A- A A+
Dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone ile ilgili ölüm haberi Facebook'ta ortaya atıldı. Rocky karakteri ile çıkış yapan 71 yaşındaki Stallone'nin sağlık durumu ile ilgili resmi bilgi yok. Ancak 2 yıl önce de benzer bir iddia bir anda yayılmıştı. Sylvester Stallone 1982 yılında çevrilen İlk Kan filmindeki John Rambo karakteri ile tüm dünyanın gözünde kahraman olmuştu...

Sylvester Stallone ile ilgili sosyal medyada bir fun sayfasında ortaya atılan iddia Stallone'nin hayranlarını üzdü. Rocky serisi filmleriyle milyonlarca insanın gönlünü kazanmış olan dünyaca ünlü yıldızın sağlık durumu ile ilgili bilgi olmaması söylentinin daha da hızlı yayılmasına sebep oluyor. 2016'da da ünlü ismin öldüğüne dair iddialar yayılmıştı. Sevenleri yine de Stallone'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama bekliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.