MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Arif Sağ yoğun bakımda

Arif Sağ yoğun bakımda

Usta sanatçı Arif Sağ (73), Çağlayan Florence Nightingale Hastanesi'nde açık beyin ameliyatı oldu. Türk Halk Müziği'nin efsane isminin, yarına kadar yoğun bakım ünitesinde kalacağı belirtildi.

Yayın Tarihi: 15/03/18 18:49
okuma süresi: 1 dak.
Arif Sağ yoğun bakımda
A- A A+
Son dönemde Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'nde (MESAM) yaşanan kriz ve sağlık problemleriyle gündeme gelen Arif Sağ, sabah satlerinde açık beyin ameliyatına alındı.

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Ses sanatçısı Onur Akay, usta sanatçının sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Onur Akay, twitter hesabından, "Arif Sağ hocamız beyin tümörü nedeni ile ameliyat olmuştur ve ameliyatı çok başarılı geçmiştir. Yarına kadar yoğun bakım ünitesinde kalacak olan Arif Sağ için dualarınızı eksik etmeyin" paylaşımını yaptı.

Mayıs 2017'de akciğer kanseri teşhisi konulan 73 yaşındaki sanatçı, bir süre Küba'da ilaç tedavisi görmüştü.Geçtiğimiz gün ise yoğun stres ve üzüntüye bağlı olarak rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.