MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Adriana Lima ile Metin Hara Boğaz turunda

Adriana Lima ile Metin Hara Boğaz turunda

Adriana Lima, "Kralım" dediği sevgilisi Metin Hara'yı görmek için İstanbul'a geldi. Çift dün tekne turunda görüntülendi.

Yayın Tarihi: 22/03/18 09:14
okuma süresi: 2 dak.
Adriana Lima ile Metin Hara Boğaz turunda
A- A A+

Sevgilisi Adriana Lima'yla (36) bir süre Miami'de kalan Metin Hara (35) yeni kitaplarının tanıtımı için Türkiye'ye döndü. Instagram'dan Hara'ya, "Sen benim kralımsın. Seninle gurur duyuyorum. Hayatında olduğum için çok mutluyum. Özledim, yakında görüşürüz" diye seslenen ünlü top model de sevgilisinin ardından İstanbul'a geldi.

HASRET GİDERDİLER

Four Seasons Istanbul at the Bosphorus'a yerleşen Adriana Lima, dün Metin Hara'yla birlikte tekne turuna çıkarken görüntülendi.

Hasret gideren aşıklar, Boğaz'ı turlayıp baş başa keyifli vakit geçirdi.Metin Hara'dan bebek beklediği haberleriyle gündeme gelen Adriana Lima, hakkındaki iddialara yanıt vermedi. Hara daha önce hamilelik iddiasını yalanlamış, dedikoduların doğru olmadığını söylemişti.

Akşam saatlerinde ise Brezilyalı top model sevgilisinin ailesi ile tanıştı. Önceki akşam Arnavuyköy'de ki Sur balıkta gerçekleşen tanışma yemeğinde Annesi Mirey, babası Nisim, ablası Rosie ve yeğeni Leo müstakbel gelin adayı Adriana Lima'yla bir araya geldi. Neşeli geçen tanışma yemeği sonrası Hara ailesi ve Adriana Lima, mekan kapısında ailecek boy gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.