MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Beyoncé'yi kim ısırdı?

Beyoncé'yi kim ısırdı?

Tüm Internet bunu konuşuyor ve herkes bunu merak ediyor; Beyoncé'yi kim ısırdı? Her şey Hollywood yıldızı Tiffany Haddish'in haftanın başında GQ'ya verdiği röportajla başladı. Haddish, verdiği röportaj sırasında Jay-Z konseri sonrası gerçekleşen after-party'de Beyoncé'nin başına gelen çılgın ısırılma hikayesini anlattı ve bununla beraber sosyal medyaya yeni bir tartışma konusu açıldı.

Yayın Tarihi: 28/03/18 10:55
okuma süresi: 1 dak.
Beyoncé'yi kim ısırdı?
A- A A+
Haddish, verdiği röportaj sırasında Jay-Z konseri sonrası gerçekleşen after-party'de Beyoncé'nin başına gelen çılgın ısırılma hikayesini anlattı ve bununla beraber sosyal medyaya yeni bir tartışma konusu açıldı.

Haddish, partide kontrolsüzce davranan ünlü bir kadın oyuncunun Beyoncé'i nasıl yüzünden ısırdığını detaylarıyla anlatmış olsa da, Beyoncé'yi ısıran aktrisin ismini vermedi. Kısa sürede Beyoncé'yi yüzünden ısıran kadın oyuncu sosyal medyada yeni bir gündem konusuna dönüştü. Tüm Internet Beyoncé'yi ısıran ünlü oyuncunun kim olduğunu öğrenmek istiyor olsa da maalesef bu konuyla ilgili ne Beyoncé'den ne de Tiffany Haddish'ten henüz bir açıklama geldi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.