MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Hülya Avşar'dan film afişi için çıplak poz...

Hülya Avşar'dan film afişi için çıplak poz...

Hülya Avşar, senaryosunu yazıp yönettiği otobiyografik filmi Selfi için çıplak poz verdi.

Yayın Tarihi: 04/04/18 10:10
okuma süresi: 2 dak.
Hülya Avşar'dan film afişi için çıplak poz...
A- A A+

54 yaşındaki oyuncu Hülya Avşar, 27 Nisan'da vizyona girecek sinema filmi Selfi için Zeynel Abidin'in objektifine çıplak poz verdi.

Avşar'ın elleriyle yüzünü kapattığı fotoğrafta, vücudunun üzerinde filmin ismi yer aldı. Oyuncunun, bu pozu filmi tüm çıplaklığıyla seyirciye aktardığı için verdiği öğrenildi.

Avşar, Instagram hesabından paylaştığı afişin altına "Sinemalarda" notunu düştü.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NA TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Avşar, daha önce yaptığı açıklamada eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç'la ilişkisinin de filmde yer aldığını vurgulayarak, "Filmin sonunda Kaya'ya teşekkür ediyorum, bu filmi yapmamın yüzde 80 nedeni olduğun için!" ifadelerini kullanmıştı.

"GALA YAPMAYIZ"

Filmin galasının ne zaman yapılacağı sorulunca "Gala yapamayız, çünkü o oyuncular bir araya gelmez" diyen Avşar, "Gala yaparsanız Feraye Hanım'ı çağırır mısınız?" sorusuna ise "Tabii ki. Benim kapım herkese açık" yanıtını verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.