MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Sıla ile Okan Can Yantır birlikte mi?

Sıla ile Okan Can Yantır birlikte mi?

Sıla, Ahmet Kural'la ilişkisi noktalandıktan birkaç hafta sonra adının aşk dedikodularına karıştığı Okan Can Yantır'la görüntülendi. Önceki gün Asmalımescit'te objektiflere takılan ikili mekandan birlikte ayrıldı.

Yayın Tarihi: 07/04/18 10:48
okuma süresi: 1 dak.
Sıla ile Okan Can Yantır birlikte mi?
A- A A+
Ahmet Kural ile Sıla'nın aşkı sekiz ay kadar sürmüş, ikili evlilik haberi beklenirken geçen ocak ayında ayrıldıklarını açıklamıştı. Sıla'nın adı bu gelişmeden birkaç hafta sonra Okan Can Yantır ile anılmaya başlamıştı.

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Sıla ve Can Yantır, önceki gün Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. İkili mekandan ayrı ayrı çıktı.

Yantır'dan birkaç dakika sonra buluştukları restorandan çıkan Sıla, flaşlar patlayınca bir an duraksadı.

Ardından "İyi akşamlar" deyip koşar adım Yantır'ın bulunduğu otomobile yöneldi. İkilinin içinde olduğu otomobil Kalamış'ta bir siteye girdi.

Sıla Ahmet Kural'la birlikteliğinin ardından ayrılırken; Okan Can Yantır ise Çukur'un Sena'sıyla bir süre birlikte olduktan sonra ilişkilerini noktalamıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.