MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Gökhan Kırdar yoğun bakıma alındı

Gökhan Kırdar yoğun bakıma alındı

Hastaneye kaldırılan müzisyen Gökhan Kırdar, üç gündür yoğun bakımda tedavi görüyor.

Yayın Tarihi: 22/05/18 16:16
okuma süresi: 2 dak.
Gökhan Kırdar yoğun bakıma alındı
A- A A+
Müzisyen ve besteci Gökhan Kırdar, pazar gününden beri yoğun bakımda tutuluyor.

Ağzından kan geldiği, bunun üzerine apar topar hastaneye kaldırıldığı belirtilen Kırdar'ın tedavisine Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

GÖKHAN KIRDAR KİMDİR?

1970 yılında Aydın'da doğan Gökhan Kırdar, İzmir'de ortaöğrenimi tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü kazandı ve İstanbul'da yaşamaya başladı. İlkokulu Aydın'da Güzelhisar İlkokulu'nda okudu. Orta okulda Yedieylül Ortaokulu'nda okudu. Ardından liseyi Aydın Lisesi'nde okuyan Gökhan Kırdar, buradan mezun olup Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünü kazandı. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesin'de okuyan Kırdar buradan mezun olup ilk şarkısını çıkardı.

1997 yılında kendi müzik şirketi Loopus'u kurdu. Türkiye'nin ilk elektronik müzik albümü unvanını alan Trip albümünü, 1997'de Loopus Entertainment etiketiyle yayımladı. 1999'daki Marmara depreminden sonra, depremzede çocuklar yararına Hasbro Intertoy'la ortaklaşa hazırlanan "Furby 3Doo" projesi, Loopus Entertainment etiketiyle aynı yıl yayımlandı. Bu çalışma, konuşabilen robot bir oyuncakla eşzamanlı üretilen ilk albüm olması açısından etkileyici bir fikir olarak ilgi gördü. Müzikotek bu albümü 14 ülkede tanıttı. Aynı çalışma 2003 yılı başında albüm olarak da yayımlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.