MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Brad Pitt'in Tacizci Weinstein'ı dövdüğü ortaya çıktı

Brad Pitt’in Tacizci Weinstein’ı dövdüğü ortaya çıktı

Gwyneth Paltrow, 1990'larda sevgiliyken Brad Pitt'in, kendisini taciz eden Harvey Weinstein'ı dövdüğünü açıkladı.

Yayın Tarihi: 25/05/18 12:55
okuma süresi: 2 dak.
Brad Pitt’in Tacizci Weinstein’ı dövdüğü ortaya çıktı
A- A A+
Hollywood'u sarsan skandalın odağındaki isim Harvey Weinstein hakkında, 80 kadını "taciz ve tecavüz" suçlamasıyla Londra, New York ve Los Angeles'ta soruşturmalar açılmıştı. Wall Street Journal Gazetesi'nin haberine göre ünlü yapımcıyla ilgili federal soruşturma da başlatıldı. Henüz 22 yaşındayken Weinstein'ın kendisini elle taciz ettiğini, odasına çağırıp masaj yapmasını istediğini kaydeden Oscar ödüllü Gwyneth Paltrow'dan (45) yeni bir itiraf daha geldi.

Paltrow, o dönemlerde oyuncu Brad Pitt'le birlikte olduklarını belirterek yaşananları şöyle anlattı:

"Brad, Weinstein'in tacizini duyunca deliye döndü. Bir Broadway şovunu izlemeye gittiğimizde Weinstein'le karşılaştık. Brad, onu duvara sertçe yapıştırıp 'Eğer onu bir kez daha rahatsız edersen, seni öldürürüm' dedi."

Ünlü aktör Brad Pitt, 93 kadın tarafından tacizle suçlanan yapımcı Harvey Weinstein'ın skandallarını ele alan bir filmin yapımcılığını üstlenecek. Film, bu yıl Pulitzer ödülü kazanan New York Times gazetecileri Jodi Kantor ve Meghan Twohey'in Weinstein skandalını ortaya çıkarırken yaşadıklarına odaklanacak.

People dergisi, Weinstein tarafından 1995 yılında bir otel odasında cinsel istismara uğradığını ifade eden ünlü aktris Gwyneth Paltrow'un o dönemki erkek arkadaşı olan Brad Pitt'in 66 yaşındaki yapımcıya duyduğu öfkeyi ifade etmek için bu filmi çekmek istediğini öne sürmüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.