MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Madonna'ya taciz suçlaması

Madonna'ya taciz suçlaması

ABD'li şarkıcı Madonna'nın eski İngiliz manken Amanda Cazalet'i taciz ettiği iddia edildi.

Yayın Tarihi: 24/07/18 17:59
okuma süresi: 1 dak.
Madonna'ya taciz suçlaması
A- A A+
Eski mektuplar Madonna'nın başını ağrıtmaya devam ediyor... Madonna'nın Tupac ile yaşadığı aşkıortaya çıkaran mektuplardan sonra şimdi de Amanda Cazalet'i taciz ettiğini gösteren yazışmalar olduğu iddia edildi.

53 yaşındaki eski İngiliz manken Amanda Cazalet, popun kraliçesi olarak kabul edilen Madonna'nın geçmişte yıllarca kendisini taciz ettiğini öne sürdü.

1990'da Madonna'nın Justify My Love şarkısının klibinde rol alan Cazalet, ünlü şarkıcının o yıllardan sonra kendisine yazdığını iddia ettiği aşk mektuplarını da iddiasına kanıt olarak gösterdi.

Cazalet, Madonna'nın yazdığını söylediği bir aşk mektubunu geçen ay 50 bin dolar karşılığında açık artırmada satmıştı.

Popun kraliçesi, 1996'da hayatını kaybeden rap şarkıcısı Tupac Shakur'un kendisine yazdığı aşk mektubunun satışa çıkmasını engellemek için mücadele etmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.