MAGAZİN
okuma süresi: 4 dak.

Nil Burak: "Biz dekoltemizi usturuplu açardık"

Nil Burak: "Biz dekoltemizi usturuplu açardık" 

Pop müziğinin efsanevi ismi ve yorumcusu, Nil Burak herkesi kendine hayran bırakan bir performansla Les Ambassadeurs Hotel'de sevenleriyle buluştu. Muhabirlerin soruları üzerine "biz dekoltemizi usturuplu açardık" dedi.

Yayın Tarihi: 10/06/19 09:22
okuma süresi: 4 dak.
Nil Burak: "Biz dekoltemizi usturuplu açardık" 
A- A A+
Kıbrıs Postası

Girne'de Kaşgar Bölgesinde bulunan Les Ambassadeurs Hotel'de sevenleriyle buluşan Kıbrıslı sanatçı Nil Burak konser gününde yaptığı açıklamada bayram tatilini de Kıbrısta geçirdiğini söyleyerek güzel bir tatil yaptığını aktardı.

Memleketi Kıbrıs'ta konser vermenin mutluluğunu yaşayan sanatçı, siz de bazı sanatçılar gibi sakin bir yere yerleşmeyi düşünür müsünüz sorusuna, "Ben hiç böyle bir şey düşünmedim. Kıbrıs harici en çok sevdiğim şehir İstanbul. İnsanların İstanbul'dan şikayet etmesi beni ilgilendirmiyor. Bana göre dünyanın en güzel şehri. Dünyada pek çok yer gördüm ama bana göre en güzel şehir İstanbul. Bunu hiçbir şey değiştiremez. Çok kalabalık, feci bir trafik var, kozmopolitin bir şehir ama ben gene de seviyorum" dedi.

Eskiden oteli olan fakat otelini yıkıp yerine rezidans yapan sanatçı yeni yapısıyla ilgili "oteli yıktık yerine Nil Burak Rezidans yapıyoruz. 2 sene sonra bitiyor. Çok mutluyum" sözlerini kullandı.

"ZAMANINDA BEN DE BİKİNİ İLE ÇOK YAKALANDIM"

Yazın gelişiyle birlikte ünlülerin bikiniyle yakalanmasına ilişkin "Ben de zamanında çok bikiniyle yakalandım. Eskiden Ses, Hey, Hafta sonu dergisi vardı. Hep oralarda çıkardım. Vücuduna güvenen bikinisini giyer. İlk sahnede mayomu 76 senesinde giydim. Bunlar olay olacak şeyler değil. Kabare şovlarımızda hep mayolu sahne şovlarımız vardı" ifadelerini kullandı.

"Eskiden güzel olan 2-3 kişiydik. Emel Sayın, Ajda Pekkan, Nebahat Çehre ve ben güzeldim. Sahnelerin en güzel kadınlarıydık. Hala güzeliz" sözlerine yer veren Nil Burak, "Bunu ben ilan etmedim. Bunu görenler söylüyordu. Bir gün önemli bir gazeteci arkadaşım beni dinlemeye geldi. Dedi ki Nil senin sesin ne kadar güzelmiş ne güzel yorumluyorsun. Bende dedim ki beni ilk defa izlemiyorsunuz ki milyon defa Maksim 'de izlediniz. O da bana gülerek 'o zaman sesini dinlemiyorduk bacaklarına bakıyorduk' dedi" ifadelerini kullandı.

"DEKOLTEM DE ÖLÇÜLÜYDÜ"

Eski yıllarda sahne alırken çok özendiklerini belirten sanatçı, "Dekoltem de ölçülüydü. Bacaklarımı açıyorsam üstümü açmazdım. Dekoltem hep ölçülüdür. Hem bacaklarını aç, hem üstünü aç o zaman avam duruyor. Kibar durmuyor" dedi.

Son dönemde en çok sahne duruşuyla, tarzıyla veya giyimiyle beğendiğiniz sanatçı var mı sorusuna ise Nil Burak, "hepsi bir yerde olan benim düşüncemde maalesef yok. Çok şık göremiyorum. Biz o zamanlar çok özenirdik. Türkiye'de çok bir şey yoktu. Paris'e Londra'ya gidiyorduk kılık kıyafet almaya. En iyi terzilerde elbiselerimizi diktiriyorduk. Ebru Gündeş şık giyiniyor. Onu söyleyebilirim. Sesi de güzel" sözlerini kullanan sanatçı, "bugün ki bu özensizlik konusunda kimseyi suçlayamam ama şimdiki kumaşlar da çok farklı direk işlemeli kumaş satılıyor. El işçiliği yok. Ama modacılardan mesela bir Yıldırım Mayruk, Canan Yaka, Nur Yerlitaş ayrı tutulmalı" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.