MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Emine Bulut cinayeti şarkıya konu oldu

Emine Bulut cinayeti şarkıya konu oldu

Kıbrıslı Türk Rapçi Mustafa Denizkan, bilinen adıyla Hazaver, 'Anne Lütfen Ölme' isimli bir şarkı çıkarıyor. Emine Bulut cinayetinin dışında şiddetin tüm boyutlarıyla ele alındığı şarkının klibi ise 1 Kasım'da tüm dijital platformlarda yayında olacak.

Yayın Tarihi: 26/10/19 15:31
okuma süresi: 2 dak.
Emine Bulut cinayeti şarkıya konu oldu
A- A A+
Rap Sanatçısı Hazaver'in Anne Lütfen Ölme ismini verdiği Single'ı 1 Kasım 2019 tarihinde yayınlanacak. Şarkının aranjesi Susamam şarkısından tanıdığımız Murat Acar'a, vokal düzenlemesi ise Kadim Tekin'e ait. Emine Bulut cinayetinin dışında şiddetin tüm boyutlarıyla ele alındığı şarkının klibi İstanbul'da çekildi. Sadık Hazırcı tarafından çekilen klibin hikayesinde küçük bir kız çocuğunun yaşadığı çaresizlik öne çıkıyor.

Hazaver Biyografi

Mustafa Denizkan, bilinen adıyla Hazaver (D.14 Ocak 1987 Kıbrıs), Türk Rapçi ve söz yazarı.

Müzik Kariyeri

Müzik hayatına 1996 yılında gitarla başladı. Birleşik Krallık Akademi Sınavlarına katılıp temel klasik gitar eğitimini tamamlamıştır. Rap hayatına 2003 yılında Olive Tree Music şirketiyle Kıbrıslı Rum ve Türk sanatçıların katıldığı bir toplama albümle başlamıştır. Albümde 3 şarkısı bulunmaktadır. İlk solo albümünü 2011 yılında daha önceki sahne ismiyle (Denizkan) çıkarmış ve çıkış şarkısı olan Tuzak ile
müzik piyasasına giriş yapmıştır. 8 yıl aradan sonra Anne Lütfen Ölme isimli single çalışmasıyla müzik hayatına devam etmiştir.

Oyunculuk Kariyeri

2013 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde Temel Oyunculuk eğitimi almıştır. Hayati ve Diğerleri, Gönül İşleri, Kiraz Mevsimi, Kardeş Payı ve Baba Candır gibi dizilerde rol almıştır.

Eğitim Hayatı

10 yıl İngiltere'de yaşamış ve Anglia Ruskin Cambridge Üniversitesi Criminology (Suç Bilimi) bölümünden mezun olmuştur.

Diskografi

Stüdyo Albümleri
DNZKN 2011

Single'ları

Anne Lütfen Ölme 2019

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.