SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Fatih Terim yeniden Galatasaray'da: "Nerede kalmıştık?"

Fatih Terim yeniden Galatasaray'da: "Nerede kalmıştık?"

Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği günlerce tartışılan teknik direktör Fatih Terim, resmi Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı, Galatasaray'da 4. kez Terim dönemi başladı.

Yayın Tarihi: 22/12/17 08:35
okuma süresi: 3 dak.
Fatih Terim yeniden Galatasaray'da: "Nerede kalmıştık?"
A- A A+

Galatasaray Kulübü'nü etiketleyen Terim, "Nerede kalmıştık" mesajını gönderdi. Bu paylaşım Terim'in Galatasaray'a dönüşünü ilk duyuran mesaj oldu.

Paylaşım kısa sürede binlerce kez beğenildi ve yeniden paylaşıldı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Şirketimiz futbol A takımı teknik direktörlüğü için Fatih Terim'le görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Terim, pazar günü Galatasaray'ın Göztepe'yi konuk edeceği karşılaşmada takımın başında yer alacak ve 4. Fatih Terim dönemi başlamış olacak. İmzalanacak sözleşmenin detaylarının yarın belli olması bekleniyor.

Galatasaray Spor Kulübü, resmi Twitter hesabından, "Galatasaraylı Fatih Terim yuvasına dönmüştür" paylaşımında bulundu.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine Fatih Terim getirilirken, tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Hasan Şaş ve Johan Elmander yapacak. A Takım İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin de Fatih Terim ile bir fotoğrafını paylaşarak, fotoğrafın altına "İmparator" notunu düştü.

DÖRDÜNCÜ DÖNEMİ

Galatasaray'da ilk olarak 1996-2000 yılları arasında görev yapan Terim, 2002-2004'te ikinci kez takımın başında yer aldı. Son olarak 2011-2013'te Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Fatih Terim, 4. kez sarı-kırmızılı ekibin başında yer alacak.

16 KUPA KAZANDIRDI

Sarı-Kırmızılı ekipte ilk kez 1996-1997 sezonunda göreve getirilen Fatih Terim, ilk dönemindeki 4 sezonda Sarı-Kırmızılı kulübün müzesine 12 kupanın girmesini sağladı.

Takımıyla ilk döneminde ligde üst üste 4 kez şampiyon olan Terim, TSYD Kupası'nda 1997-98, 1998-99 ve 1999-2000 sezonu şampiyonluklarını elde etti.

Türkiye Kupası'nı 1998-99 ve 1999-2000 sezonlarında kazanan takımın başında bulunan Terim, 1996 ve 1997 yıllarında takımına Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı da kazandırdı.
Terim yönetiminde Galatasaray, Türk futbol tarihinin ilk Avrupa kupası olan UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında finalde İngiliz ekibi Arsenal'i eleyerek müzesine götürdü.

Galatasaray'da 2002-2003 sezonunda başlayan ve 2003-2004 sezonunun son 8 haftasına kadar süren ikinci döneminde hiçbir kulvarda şampiyonluk elde edemeyen Terim, üçüncü döneminde üst üste 2 lig şampiyonluğu, 2 de TFF Süper Kupa şampiyonluğuna imza attı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.