SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cristiano Ronaldo'nun hapis korkusu

Cristiano Ronaldo'nun hapis korkusu

İspanyol hazinesinin vergi kaçırma iddiası nedeniyle zor günler yaşayan Cristian Ronaldo'nun hapse girme ihtimalinin yükseldiği bunun üzerine Portekizli oyuncunun avukatının uzlaşma teklif ettiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 19/03/18 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Cristiano Ronaldo'nun hapis korkusu
A- A A+
Birkaç gün önce 5 milyon euro vergi kaçırdığı iddiasıyla eski Real Madridli futbolcu Xabi Alonso için 8 yıl hapis istendiği haberlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte Cristiano Ronaldo davasında da benzer bir durumun olup olmayacağı konuşulmaya başlanmıştı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Ronaldo'nun hiç şansı yok ve kulislerden elde edilen bilgiye göre suçlu bulunacak.

Vergi kaçırdığı iddiasını reddedip İspanyol hazinesiyle uzlaşmayı reddeden ve hakkını mahkemede arayan Ronaldo'nun kulislerde suçlu bulunacağına yönelik fısıltılar devam ederken Portekizli futbolcu geri adım attı.

İddiaya göre hapse girmekten korkan Cristiano Ronaldo avukatına talimat verdi.

Bunun üzerine avukat Jose Antonio Choclan, İspanyol hazinesiyle temasa geçip uzlaşma talep etti.

Elde edilen bilgiye göre Ronaldo'nun davanın bitirilmesi için hazine ne isterse verilmesi talimatı verdiği belirtiliyor.

Cristiano Ronaldo, 14 milyon 768 bin 897 euro vergi kaçırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Hazine hem bu vergi kaçırma karşılığında 25 milyon 693 bin 315 euro tazminat talep ediyor hem de Ronaldo'ya 15 yıl hapis cezası verilmesini istiyor.

Hatta geçtiğimiz ay savcılık '125 bin euro vergi ödemediği için hapiste yatan insanlar var, Ronaldo niye serbest' diyerek oyuncunun tutuklu yargılanmasını istemişti.

Öte yandan Ronaldo'ya karşı açılan davada iddiayı ortaya atan kişinin Portekizli olduğu, aynı kişinin Mourinho ve Di Maria davalarında da tanıklık yaptığı belirtiliyor.

Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılmak istemesinin temel nedeninin bu vergi davası olduğu iddia ediliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.