SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Levante şov yaptı! Barcelona ağır darbe yedi

Levante şov yaptı! Barcelona ağır darbe yedi

İspanya liginde şampiyonluğunu ilan eden namağlup Barcelona, Levante karşısında ağır darbe yedi. Barcelona sahadan 5-4 mağlup ayrıldı ve sezonu nağmalup bitirerek tairhe geçme fırsatını kaybetti. İşte adeta gol yağmur yaşanan Levante Barcelona maç özeti...

Yayın Tarihi: 14/05/18 08:43
okuma süresi: 2 dak.
Levante şov yaptı! Barcelona ağır darbe yedi
A- A A+
La Liga'da en yakın takipçisine 12 puan farkı bulunan ve şampiyonluğunu ilan eden Barcelona namağlup çıktığı Levante maçında hüsrana uğradı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip golle başladı. 9. dakikada Boateng gol perdesini açtı. 30. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Boateng skoru 2-0'a getirdi.

Barça 38. dakikada Coutinho ile Levante'ye karşılık verdi ve ilk yarı 2-1 ev sahibinin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı tam bir gol şova sahne oldu. 46. dakikada Enis Bardhi farkı 2'ye çıkaran golü kaydederken 49'da Boateng ter Stegen'i 3. kez mağlup etti ve hat-trick yaptı. 56. dakikada da Enis Bardhi tabelayı 5-1 yaptı. Barcelona 5-1'den sonra oyuna Coutinho ile ortak olurken Brezilyalı yıldız 59. ve 64. dakikalarda attığı gollerle hem hat-trick yaptı hem de farkı ikiye indirdi.

71. dakikada Suarez penaltıdan topu ağlarla buluşturdu ve Barcelona beraberlik için umutlandı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Barcelona bu sezonki ilk yenilgisini Levante'den almış oldu ve namağlup unvanı sona ererek tarihe geçme fırsatını kaybetti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.