SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Green Pedal Long Beach bisiklet yol yarışı yapılıyor

Green Pedal Long Beach bisiklet yol yarışı yapılıyor

Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu ile Green Pedal Cycling Spor Kulübü işbirliği çerçevesinde Bisiklet yol yarışı düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 03/06/18 15:22
okuma süresi: 2 dak.
Green Pedal Long Beach bisiklet yol yarışı yapılıyor
A- A A+

Green Pedal Cycling Spor Kulübü organizasyonluğunda 10 Haziran 2018 Pazar günü "Long Beach Yol Yarışı" lisanslı (PRO) ve lisansız (CFA) olmak üzere 2 klasman ve 6 kategoride düzenlenecek olan yarışa yol Bisikletçileri katılabilecek.

Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu ile Green Pedal Cycling Spor Kulübü işbirliği çerçevesinde düzenlenecek olan "Long Beach Yol Yarışı" "En hızlısı en güçlüsü ve en iyisi olmaya hazır mısınız" yine önemli ve dikkat çekisi slogan ile gerçekleştirecekleri yarışmanın kayıt koşullarına göre parkur detayları kategorileri ve ödüllerle ilgili ayrıntılı bilgiler daha sonra açıklanacak.

Green Pedal Cycling Spor Kulübünden son dönemlerde yapmış olduğu ses getirici organizasyonlar ile dikkat çekerken, "Sağlık için pedal çevirmek", "Trafikte bisikletlilerinde olduğunu farkındalığını yaymak", "Hayatı birlikte pedal çevirerek güzelleştirdik" gibi çok çarpıcı sloganları ile yollarına devam eden Green Pedal Bisiklet Kulübü olarak gerçekleştirecekleri çok daha hedefleri ile birlikte güzel projelere imza atmaya devam edecekleri açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.