SPOR
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ, elini Çetinkaya'dan çekti

GAÜ, elini Çetinkaya'dan çekti

GAÜ Çetinkaya TSK Başkanı Doç. Dr. Asım Vehbi, 26 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan GAÜ Çetinkaya Olağan Genel Kurulu'nda aday olmama kararı aldığını açıkladı. Vehbi ayrıca GAÜ'nün Çetinkaya Spor Kulübü ile ortaklığına devam etmeyeceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 06/06/18 08:19
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ, elini Çetinkaya'dan çekti
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Vehbi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu'nun GAÜ-Çetinkaya çözüm ortaklığına devam etmeme kararı aldığını duyurdu.

Vehbi açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"15 Ağustos 2015'ten bugüne başta GAÜ Kurucu Rektörü Sn. Serhat Akpınar olmak üzere benimle yola çıkan tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma, ama özellikle sonuna kadar yanımda olanlara, sevgili eşim, oğullarım ve aileme, hep destek olan tüm Çetinkaya'lılara, destek veren GAÜ Ailesine ve değerli arkadaşlarıma hem GAÜ Çetinkaya Kulübü adına hem de şahsım adına gönülden teşekkür eder, en dipte bulduğumuz bu büyük camiayı bıraktığımız noktadan daha da ileride görmek arzusuyla hepimize hayırlı olsun..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.