SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Neymarlı Brezilya, 2018 Dünya Kupası için Rusya'da

Neymarlı Brezilya, 2018 Dünya Kupası için Rusya'da

Dünya Kupası'nda daha önce 5 kez zirvenin sahibi olan Brezilya milli takımı, 6. kez zafere ulaşmak için Rusya'ya ulaştı. Turnuvaya sayılı günler kala dünyanın en pahalı futbolcusu Neymar da Rusya'ya ayak bastı.

Yayın Tarihi: 11/06/18 15:15
okuma süresi: 1 dak.
Neymarlı Brezilya, 2018 Dünya Kupası için Rusya'da
A- A A+
Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası'nda İsviçre, Kosta Rika ve Sırbistan ile E Grubu'nda mücadele edecek olan Brezilya, grup maçları sırasında konaklayacağı Karadeniz kıyısındaki Soçi kentine indi.

Mart ayında ayak tarak kemiğinde meydana gelen kırık nedeniyle Fransız Paris Saint-Germain takımında sezonun geri kalanında forma giyemeyen Neymar, Rusya'da ülkesinin en büyük kozu olacak.

Avusturya ile oynanan ve 3-0 kazandıkları hazırlık maçında çok uzun bir aradan sonra sahaya çıkan ve golünü atan yıldız futbolcu, Dünya Kupası için hazır olduğu mesajını verdi.

2014 Dünya Kupası'nda yarı finalde Almanya'ya 7-1 yenilerek veda eden Brezilya, ilk maçında pazar günü Rostov-na-Donu kentinde İsviçre ile oynayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.