SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Tahsin Mertekci, köyünde anıldı

Tahsin Mertekci, köyünde anıldı

Yalova Spor Kulübü'nün efsane başkanı Tahsin Mertekci, geçtiğimiz cumartesi günü Piskobu köyünde düzenlenen maç ile anıldı.

Yayın Tarihi: 12/06/18 15:30
okuma süresi: 1 dak.
Tahsin Mertekci, köyünde anıldı
A- A A+

Kuzey'den Yalova Spor Kulübü, Güney'den ise Apollon Piskobu ve Kourion Piskobu Spor Kulüpleri'nin masterlerinin karşılaştığı maç öncesinde Mertekci'nin ailesi, etkinliğe katkı koyan kişilere plaket verdi.

Maç öncesi konuşma yapan Tahsin Mertekci'nin kardeşi Özkan Mertekci, etkinliğe katkı koyanlara ve misafirperverliğinden dolayı Piskobu Muhtarlığı'na da teşekkür etti.

Mertekci, "Tahsin Mertekci'nin doğduğu köy olan Piskobu'da da hatırlanması çok önemli. Kuzey'de olduğu kadar Güney Kıbrıs'ta da sevdiklerinin bulunması ve onun anısına etkinlik düzenlenmesinden, Tahsin Mertekci'nin Kıbrıs'ta nasıl bir iz bıraktığını anlayabiliriz" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.