SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Antrenörler Derneği başarılı antrenörleri ödüllendirdi

Antrenörler Derneği başarılı antrenörleri ödüllendirdi

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) yönetimi tarafından yapılan ödül töreni sonrasında tamamlanan liglerde başarılı olan antrenörlere de ödüller dün akşam verildi.

Yayın Tarihi: 18/07/18 18:28
okuma süresi: 2 dak.
Antrenörler Derneği başarılı antrenörleri ödüllendirdi
A- A A+
Dernek başkanı Süleyman Göktaş ve yönetim kurulu üyelerin tarafından 2017-2018 futbol sezonu sonunda başarılı olan antrenörleri de belirlenerek ödüllendirildi. EziçRestorant'dagerçekleştirilen yemekli ödül törenine Kıbrıs Türk Futbol Federasyon başkanı Hasan Sertoğlu, ikinci başkan vekili Oktay Çocuk, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği başkan Süleyman Göktaş, yönetim kurulu üyeleri ve ödül alan teknik direktör ve antrenörler katıldı.

2017-2018 Futbol sezonundaConifa 2018Dünya futbol şampiyonasında ikinci olan KKTC Milli takım teknik kadrosu, Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2.lig şampiyonantrenörler, Kadınlar liglerimizde ilk üçe giren antrenörlerimize ödüller Futbol Federasyon başkanı Hasan Sertoğlu, ikinci başkan vekili Oktay Çocuk, Futbol Antrenörleri Derneği başkan Süleyman Göktaş, yönetim kurulundan Turgay Kara, Ahmet Ogan, Mahmut Yaman, Aşkın Meşeli tarafından verildi. Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) yönetimi tarafından ödüllendirilen teknik direktörler ve antrenörlerimiz şöyle :

CONİFA 2018DÜNYA FUTBOL ŞAMPİYONASI
2.KKTC Milli Takım
Teknik Direktör Mustafa Borataş
Yardımcı Teknik Direktör Hüseyin kınacı
Kaleci Antrenör Hüseyin Mertol

BÖLGELER TERFİ MÜSABAKALARI (BTM) 2.LİG

Play-Off A Grubu
Şampiyon Zümrütköy
Antrenör Fadıl Özaşık
Yardımcı Antrenör Ali Özbahar

Play-Off B Grubu
Şampiyon Türkmenköy
Antrenör Özkan Gaziler

KKTCELL KADINLAR LİGİ

Şampiyon Akdeniz Spor Birliği
Antrenör Ümit Aktül

2.Göçmenköy
Antrenör Önder Mutsuzlar
Yardımcı Antrenör Münür Çavuş

3.Mağusa Spor Akademisi
Antrenör Şerif Ogan
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.