SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Mehmet Ali Ergazi Anı Futbol Turnuvası yapılıyor

Mehmet Ali Ergazi Anı Futbol Turnuvası yapılıyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve dört yıl ara verilen Mehmet Ali Ergazi halı saha anı futbol turnuvası bu yıl yeniden yapılıyor.

Yayın Tarihi: 03/08/18 18:45
okuma süresi: 2 dak.
Mehmet Ali Ergazi Anı Futbol Turnuvası yapılıyor
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi, Mağusa Gelişim Akademisi, Mey İçki Sanayi Ticaret Şirketi Ltd (Meysu), KKTC Mağusa Spor Akademisi, merhum Mehmet Ali Ergazi Ailesi'nin katkıları ile gerçekleştirilecek olan Mehmet Ali Ergazi halı saha anı futbol turnuvasında Dumlupınar, Maraş Gençlik, Vadili, Mağusa Spor Akademisi olmak üzere 4 takım katılıyor.

5 Ağustos Pazar günü (yarın akşam) başlayacak olan Mehmet Ali Ergazi halı saha anı futbol turnuvası yıldızlar kategorisinde 2005-2006 doğumlu futbolcular mücadele edecek. Faal futbol hakemliği bırakmış Abdullah Adem'in yöneteceği karşılaşmalar tek maç eleme sistemine göre oynacak ve kazanan takımların finale yükseleceği turnuvada Mağusa Spor Akademisi ile Vadili, Dumlupınar ile Maraş Gençlik karşı karşıya gelecek.

Gazimağusa Belediyesi Doktor Fazıl Küçük Spor Kompleksi içerisindeki halı sahalarda oynanacak olan karşılaşmalar 17:00 - 20:00 saatleri arasında oynanacak. Turnuvaya katılacak takımlar kadrolarında 12 kişi bulunduracak. Mehmet Ali Ergazi halı saha anı futbol turnuvası final maçı sonrasında tüm takımlara kupa, şampiyon takıma madalya, katkı koyanlara plaketleri Gazimağusa Belediye başkanı İsmail Arter, Merhum Mehmet Ali Ergazi Ailesi ve yetkililer tarafından verilecek.

Maç Programı

5 Ağustos Pazar

Saat 17:00 Mağusa Spor Akademisi-Vadili

Saat 17:45 Dumlupınar-Maraş Gençlik

Saat 18:30 Üçüncülük (Mağluplar)

Saat 19:15 Final (Galipler)

Saat 20:00 Ödül Töreni

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.