SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Belçikalı file bekçisi Courtois, Real Madrid'de

Belçikalı file bekçisi Courtois, Real Madrid'de

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, Chelsea'nin kalecisi Thibaut Courtois'yı renklerine bağladı.

Yayın Tarihi: 09/08/18 18:15
okuma süresi: 2 dak.
Belçikalı file bekçisi Courtois, Real Madrid'de
A- A A+
Rusya'nın ev sahipliğinde yapılan 2018 Dünya Kupası'nda üst düzey performans gösteren, takımıyla birlikte turnuvayı üçüncülükle tamamlayan ve şampiyonanın en iyi kalecesi seçilen Thibaut Courtois artık Real Madrid'de.

İspanyol ekibi Madrid'deki Santiago Bernabeu stadında yaptığı özel etkinlikle Courtois'yı takımın yeni oyuncusu olarak tanıttı.

?'BUGÜN BİR RÜYAYI GERÇEKLEŞTİRİYORUM'

Kulüpten yapılan açıklamada, Courtois'nın bonservisi konusunda Chelsea ile anlaşmaya varıldığı ve Belçikalı kalecinin sağlık kontrolünden geçmesinin ardından 6 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtilmişti.

Bugün Courtois ve kulüp arasında 6 yıllık sözleşme imzalandı. Courtois yaptığı açıklamada "Bugün bir rüyayı gerçekleştiriyorum" dedi.

Real Madrid tarihinde takımın formasını giyen ikinci Belçikalı olan Courtois ayrıca "Dünyanın en iyi kulübüne gelmek bir sorumluluk ve onur.Kariyerim boyunca oynadığım her kulüpte elimden gelenin en iyisini yaptım. Artık sizden biriyim" dedi.

İspanya basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid, 26 yaşındaki Courtois için Chelsea'ye 35 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Chelsea ise Real Madrid'in Hırvat futbolcusu Mateo Kovacic'i bir sezonluğuna kiraladığını duyurdu.

Belçika Milli Takımı'nda da görev alan Thibaut Courtois, Chelsea formasıyla çıktığı 154 karşılaşmanın 58'inde kalesinde gole izin vermezken, toplam 152 gole engel olamadı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.