SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Hentbolcuların plaj bayramı

Hentbolcuların plaj bayramı

KKTC Hentbol Federasyonu sezonun ilk plaj hentbolu organizasyonunu başarı ile gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 20/08/18 17:35
okuma süresi: 3 dak.
Hentbolcuların plaj bayramı
A- A A+

Hentbol camiasının merakla beklediği plaj hentbolu turnuvalarının ilki hafta sonu Yeniboğaziçi Plajı'nda gerçekleştirildi. KKTC Hentbol Federasyonu ile Yeniboğaziçi Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ilk plaj hentbolu turnuvasında toplam 3 bin TL para ödülü dağıtıldı. Yıldızlar ve Büyükler kategorilerinden gerçekleşen turnuva hakkında KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan bir basın açıklaması yaptı.

Ayhan, göreve geldikten kısa süre sonra organize ettikleri plaj hentbolu turnuvası hakkında yaptığı açıklamada "Sağlıklı bir şekilde organizasyonun gerçekleşmesine katkı koyan Yeniboğaziçi Belediyesi'ne ve iki gün boyunca bizlere destek veren herkese teşekkür etmek isterim öncelikle.

Plaj hentbolu tüm hentbolcuların neredeyse 4 gözle bekledikleri organizasyonlardır. Bir yandan sıcakla mücadele eden sporcular bir yandan da kumda çok önemli efor sarf ediyorlar. Gerek saha sulanması, gerek sporcuların ihtiyaçları, durmadan maçları yöneten ve yazan hakemlerimiz, bizlerle olan basın mensubu arkadaşlarla birlikte bize göre başarılı bir organizasyonu tamamladık.

Plaj hentbolu turnuvaları, heyecanı yanında, neşesi ve eğlencesi ile de taraflı tarafsız tüm sporseverlerin beğenisini kazanan ve takım kadrolarındaki sporcu sayısının fazlalığından ötürü de bir o kadar dikkat ve önem isteyen organizasyonlardır. Bir kez daha ilkini başarı ile tamamladığımız plaj hentbolu turnuvasına destek veren herkese teşekkür ederim.

Yeniboğaziçi Belediyesi ile işbirliğinde düzenlediğimiz sezonun ilk plaj hentbolu turnuvasının ardından ikinci plaj organizasyonumuz 1-2 Eylül tarihlerinde olacak" dedi ve şöyle devam etti.

İKİNCİ TURNUVA GÖNYELİ'DE

Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan sezonun ikinci plaj hentbolu organizasyonunun Gönyeli'de olacağını vurguladı. Ayhan şu açıklamalarda bulundu:

"Kezban Bürüncük Kolozali anısına düzenlenecek turnuvamız Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde, Federasyonumuz ve Yükseliş Hentbol İhtisas Kulübü işbirliğinde düzenlenecek.

Gençler ve Büyükler kategorisinde olacak sezonun ikinci plaj hentbolu turnuvamız Gönyeli Baraj Bölgesi'ndeki Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Tesislerinde olacak."

Sezonun ilk plaj hentbolu turnuvasından farklı enstantaneler foto muhabiri Cemil Garip'in deklanşörüne böyle takıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.