SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Tahsin Mertekçi anısına oynadılar

Tahsin Mertekçi anısına oynadılar

Fikri Karayel Stadı'nda Yalova Spor Kulübü'nün merhum başkanı Tahsin Mertekçi anısına oynanan maçta, Kourion Episkopi ve Apollon Episkopi'nin masterleri ile Yalova Spor Kulübü'nün masterleri karşı karşıya geldi.

Yayın Tarihi: 10/09/18 07:23
okuma süresi: 1 dak.
Tahsin Mertekçi anısına oynadılar
A- A A+

Yalova Spor Kulübü'nün merhum başkanı Tahsin Mertekci anısına oynanan karşılaşmayı Kıbrıs Rum takımlarının masterleri 3-2 kazandı. Yalova Spor Kulübü'nün birçok eski futbolcusunun da yer aldığı maçta, bir yandan Tahsin Mertekçi anılırken, bir yandan da Piskobu takımları bir araya gelmiş oldu. 16.00'da başlayan karşılaşma, 17.45'te sona erdi. Karşılaşma öncesi, Piskobu muhtarı muhtarlık adına Tahsin Mertekçi'nin kabrine çelenk bıraktı.

Karşılaşma öncesi etkinliğe katılan takımlar arasında ve Piskobu Muhtarlığı ile Mertekçi ailesi arasında plaket alış verişi yapılırken Mertekçi ailesi Havadis Gazetesi Spor ve Magazin Bölümü Müdürü Mustafa Özsoy'a da katkılarından dolayı plaket verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.