SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Direkci ve Akçıl Türkiye Milli Takımı'nda

Direkci ve Akçıl Türkiye Milli Takımı'nda

2018 Avrupa Yamaç Paraşütü Şampiyonası'na katılmak üzere sporcularımız Slovenya'ya uçtu.

Yayın Tarihi: 13/09/18 19:00
okuma süresi: 2 dak.
Direkci ve Akçıl Türkiye Milli Takımı'nda
A- A A+

13-22 Eylül 2018 tarihleri arasında 6. Avrupa Yamaçparaşüt şampiyonasına katılmak üzere KKTC Hava Sporları Federasyonunun milli sporcularından Cemal Direkci ve Umut Akçıl hem ülkemizi hem de Türkiye Milli takımını temsil etmek amacıyla slovenya'ya gitmek üzere dün adadan ayrıldı.

Tüm dünya ülkelerinde kabul edilen ve hava sporları dalında tek söz sahibi olan Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) tarafından, Slovenya'nın Kobarid kentinde 110 yarışmacı ve 20 ülkenin katılımıyla 6. Avrupa Yamaç paraşüt şampiyonası gerçekleşecek. 13 – 15 eylül tarihleri arasında antreman uçuşları ile başlayacak olan şampiyona, 16 eylül tarihinde resmi açılış töreninin ardından 7 gün boyunca dünyanın en iyi sporcuları arasında sporcılarımız uçuşlarını sürdürecekler. Sporcuların toplam 12 tur uçuşu sonrasında ferdi ve takım klasmanında sıralama yapılacak.

Ayrıca, Cemal Direkci ve Umut Akçıl Türk Hava Kurumunun düzenlemekte olduğu Türkiye yamaç paraşütü liginde bu yıl büyük bir başarı grafiği yakalamış olup bunun yanında FAI'nin organize ettiği Türk sporcular sıralamasında 1. ve 3. sırada yer alıyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.