SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı'ndan önemli galibiyet

Türkiye A Milli Basketbol Takımı'ndan önemli galibiyet

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ikinci tur I Grubu ikinci maçında Slovenya'yı deplasmanda 86-77 yendi.

Yayın Tarihi: 18/09/18 08:55
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye A Milli Basketbol Takımı'ndan önemli galibiyet
A- A A+
Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da bulunan Arena Stozice'de oynanan müsabakaya milliler Scottie Wilbekin, Doğuş Balbay, Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Ege Arar beşiyle başladı. Tempolu başlayan mücadelede 3'üncü dakikayı Ersan İlyasova'nın smacıyla 7-6 önde geçen ay yıldızlılar, Cedi Osman'ın smacıyla 8'inci dakikada skoru 19-15'e getirdi.

İlk periyotu 22-20 önde tamamlayan milliler, ikinci çeyreğin başında Vlatko Cancar ve Gasper Vidmar'ın sayılarına engel olamasa da savunmadaki direnciyle rakibinin serisine son verdi ve Cedi Osman ile Ersan İlyasova'nın basketleriyle 16'ncı dakikada skoru 33-27 yaptı. Mücadelenin ilk yarısını A Milli Takım'ın 41-38'lik üstünlüğü ile noktalandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.