SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Eliz kortlara geri döndü

Eliz kortlara geri döndü

Ülkemimizin yıldız tenisçisi Eliz Maloney Yorgancıuzun bir aradan sonra kortlara geri döndü.

Yayın Tarihi: 20/09/18 09:07
okuma süresi: 2 dak.
Eliz kortlara geri döndü
A- A A+
İlerleyen yıllarda, gerekirse eğitimine devam edebilmesi amacıyla, A-Level sınavlarına yoğunlaşabilmek için resmi müsabakalara çıkmayan yıldız tenisçimiz Eliz Maloney Yorgancı,çok başarılı geçen sınavlarının ardırdan kortlara geri döndü. İlk turnuvasını İngiltere Tenis Federasyonunun Nothingham şehrinde düzenlediği "British Tour" turnuvasına katılarak başlayan Eliz, yarı finale çıkarak büyük başarı gösterdi.

Genç tenisçimiz turnuvadan sonra yaptığı açıklamada,sınavları süresince çalışmalarını hiç aksatmadığını, ancak turnuva oynamadığından maç eksiği olduğunu ifade etti. Amacının bundan sonra eğitimine ara vererek tenise odaklanmak ve profesyoneliği denemek olduğunu belirten Eliz, önümüzdeki aylarda uluslararası turnuvalarda boy göstermeyi planlıyor. Seçtiği yolun çok zor olduğunu söylesede, hedefinin hiç değişmediğini, dünya çapında bir tenisçi olmak olduğunu vurguladı. "Yıllar önce değerli hocam merhum Yusuf Yönlüer ile bu yola çıktığımızda hayalimiz Wimbledon'da Centre Korta oynamaktı. Son üç yıl Junior Wimbledon'da oynayarak bunu biraz başarsamda amacım Yusuf hocam ile kurduğumuz bu hayali gerçekleştirmektir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.