SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Sofuoğlu, F-16'ya fark attı

Sofuoğlu, F-16'ya fark attı

TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde dev yarış gerçekleşti. Festival kapsamında düzenlenen ve bir adet formula aracı, Solotürk F-16 uçağı, bir iş jeti, bir adet Kawasaki model motosiklet ile spor araçların katıldığı yarışı Kenan Sofuoğlu motosikletiyle 9.43'lük derecesiyle kazandı.

Yayın Tarihi: 20/09/18 16:26
okuma süresi: 1 dak.
Sofuoğlu, F-16'ya fark attı
A- A A+
AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu yarış öncesi ısınma amaçlı kısa bir gösteri yaptı. Kendisine tezahüratta bulunan vatandaşları motor üzerinde selamlayan Sofuoğlu, bir süre tek teker üzerinde ilerledi.

Sofuoğlu'nun kullandığı 'Kawasaki H2R model motosiklet, Formula 1 aracı, spor araçlar, Solotürk F-16 uçağı ve bir iş jeti' için aynı anda start verildi.

Havalimanının pistinde yapılan ve 400 metrelik mesafeyi motosikletiyle Kenan Sofuoğlu, 9.43 saniyelik derecesiyle birinci bitirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.