SPOR
okuma süresi: 1 dak.

İki Chelsea taraftarı, Selanik'te saldırıya uğradı

İki Chelsea taraftarı, Selanik’te saldırıya uğradı

Chelsea'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Paok ile oynayacağı L Grubu ilk maçını izlemek için Yunanistan'ın Selanik kentine gelen iki İngiliz taraftar, kimliği belirsiz kişilerce darp edildi.

Yayın Tarihi: 21/09/18 08:39
okuma süresi: 1 dak.
İki Chelsea taraftarı, Selanik’te saldırıya uğradı
A- A A+
Yunan temsilcisi PAOK ile İngiliz futbolunun önemli temsilcilerinden Chelsea'yi karşı karşıya getirecek maç öncesinde iki İngiliz taraftar, kimliği belirsiz üç kişi tarafından darp edilerek yaralandı.

TARAFTARLAR ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yunan polisi tarafından yapılan açıklamada, saldırganların kaçtığını belirtilirken, saldırıya uğrayan Chelsea'li taraftarların şikayetçi olmadıkları aktarıldı.

DAHA ÖNCE DE BİR BURNLY TARAFTARI BIÇAKLANMIŞTI

Öte yandan, geçen ay, yine bir İngiliz temsilcisi olan Burnley'nin Olimpiakos'a karşı oynadığı UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında, bir Burnley'li taraftar bıçaklanmış ve dört taraftar ise yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.



#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.