SPOR
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ yeni sezon öncesi masa tenisinde atağa geçti

GAÜ yeni sezon öncesi masa tenisinde atağa geçti

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) masa tenisinde yeni sezon öncesi atağa geçti.

Yayın Tarihi: 04/10/18 14:22
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ yeni sezon öncesi masa tenisinde atağa geçti
A- A A+

GAÜ birçok iç ve dış transferle kadrosunu güçlendirirken, yeni kadro için geniş bir teknik kadro oluşturdu. GAÜ Türkiye Milli takımı teknik komite başkanı ve Adana Bölge Antrenör Sorumlusu Sunay Atakan ile, Genel Antrenör danışmanı olarak anlaştı. Atakan'ın danışmanlığında kulüpe antrenör olarak; Bekir Bekiroğulları, Ercem Ruhluel, Celal Çorba ve İbrahim Oğuz Aydın göreve getirtildi.

Doğgün: "Kadromuzu güçlendirme yoluna gittik" GAÜ Spor Kulübü Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün basına yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "KKTC'de ve Türkiye'de mücadele eden masa tenisçilerimizden kimilerinin mezun olarak takımdan ayrılması üzerine kadromuzu genişletme ve güçlendirme yoluna giderken, teknik kadromuzu da genişlettik ve güçlendirdik. Türkiye Milli Takım Komite başkanı Sunay Atakan ile genel antrenör danışmanı olarak anlaştık. Atakan'ın danışmanlığında dört antrenörümüz takımları çalıştıracak. Girne bölgesini İbrahim Oğuz Aydın ve Celal Çorba, Lefkoşa bölgesi takım ve okullarını Bekir Bekiroğulları ve Ercem Ruhluel çalıştıracak."

AKPINAR: "HEDEF AVRUPA"

GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar açıklamasında, yeni sezon için antrenör ve sporcu kadrosunu genişlettiklerini ve güçlendirdiklerini belirtti.

Akpınar açıklamasına şöyle devam etti:

"Hedefimiz KKTC'de ve Türkiye'de başarılı olmak ve Türkiye liglerinde ve üniversite yarışlarında dereceye girip Avrupa'ya gitmektir. Bu nedenle Türkiye Milli Takım komite başkanı Sunay Atakan'ı Genel antrenör danışmanlığına getirdik. Atakan'ın danışmanlığında burada ve Türkiye'de maçlarımızın olmadığı hafta sonlarında Girne ve Adana'da hazırlık yapacağız. Kadromuza yeni sporcu transfer olarak Zihni Şahin Baturay, Fatma Aykut Lug ve Daniel Vasilevivanov'u Adana'dan, Bekir Bekiroğulları ve Bilge Ervandar'ı Bekiroğulları'ndan transfer ettik. Son zamanlarda masa tenisini bırakacağımız konusunda yapılan dedikoduların asılsız olduğunu da belirtmiş olayım. Gölge etmesinler bize yeter."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.