SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Almeyda Denizcilik Masterleri Barış Kupası'ndan döndü

Almeyda Denizcilik Masterleri Barış Kupası'ndan döndü

4-7 Ekim tarihleri arasından Kuşadasında düzenlenen Dünya Barış Kupası Masterler Turnuvası'na katılan Almeyda Denizcilik Masterleri ülkemize döndü.

Yayın Tarihi: 10/10/18 16:31
okuma süresi: 1 dak.
Almeyda Denizcilik Masterleri Barış Kupası'ndan döndü
A- A A+

3.Kuşadası Dünya Barış kupası masterler turnuvasına Türkiye yanı sıra Romanya, Yunanistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere 20 takım katıldı. 3.Kuşadası master Cup'ta dört grupta dörderli takımlar ile 50 yaş grubunda dört takım mücadele etti.

A grubunda yer alan Almeyda Denizcilik Masterleri takımı, Kuşadası Masterleri, Adıyaman Masterleri, Barış Masterleri takımları ile karşı karşıya geldi.

D grubunda ise Ülkemizden Yıldırm Masterlerininde yer aldığı turnuavada Antalya Masterleri, Ayyıldız Masterleri, Narlıdere Masterleri ile mücadele etti. 3.Kuşadası Dünya Barış kupası masterler turnuvasının en önemli özelliği organizasyona katılan tüm takımlar dostluk kardeşlik, kaynaşma içerisinde birlik beraberliğin sağlanması amaç edilirken, turnuva sonrasında tüm takımlara kupalar verilerek teşekkür edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.