SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Antrenörler Avrupa yolunda

Antrenörler Avrupa yolunda

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetim kurulu her yıl Avrupa'nın farklı ülkelerinde düzenlenen AEFCA (Avrupa Antrenörler Birliği) (Alliance Of European Futbool Coaching Association) seminerine yönetim kurulu ile birlikte başarılı olan teknik direktörler ve antrenörleri gönderiyor.

Yayın Tarihi: 07/11/18 15:54
okuma süresi: 2 dak.
Antrenörler Avrupa yolunda
A- A A+
39. AEFCA seminerine ülkemizden katılacak olan KTFAD yönetiminden iki kişi ile 2017-2018 futbol sezonunda takımlarını şampiyon yapan teknik direktörler ve Antrenörler den oluşan 5 kişilik ekibimiz yarın sabah adadan ayrılıyor.

8-11 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan 39.AEFCA (Avrupa Antrenörler Birliği) (Alliance Of European Futbool Coaching Association) sempozyumuna KTFAntrenörler Derneğinden başkan vekili Turgay Kara başkanlığında, yönetim kurulu üyesi Osman Yıldızev ile birlikte geçtiğimiz sezon (2017-2018) liglerinde takımlarını şampiyon yapan teknik direktör Sedat Devecioğlu (Süper Lig), antrenör Emre Perçinci (1.Lig), katılacak. 39.AEFCA Sempozyum Antalya 2018 çok önemli spor adamlarının yer alacağı seminerde önemli bilgiler katılımcılara aktarılacak.

Teknik direktör Toygar Davulcu (Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası), sağlık nedenleri ile üç hafta takımdan uzak kaldığından dolayı takımla birlikte olma adına seminere katılamayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.