SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Baştaşlar Enduro yarışı nefes kesti

Baştaşlar Enduro yarışı nefes kesti

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu'nun organize ettiği KKTC 2018 Enduro Şampiyonası, Baştaşlar İnşaat'ın sponsorluğunda geçtiğimiz gün yapılan Mustafa Kemal Atatürk Anısına Enduro Yarışı ile devam etti.

Yayın Tarihi: 12/11/18 15:21
okuma süresi: 2 dak.
Baştaşlar Enduro yarışı nefes kesti
A- A A+
KKTC 2018 Enduro Şampiyonası'nda sezon, geçtiğimiz gün (10Kasım 2018 Cumartesi günü)Karaağaç PineValley arkasında hazırlanan yaklaşık 5 kilometrelik etapta yapılan yarışla devam etti. Yarışmacılar biri antrenman olmak üzere üç kez etabı geçtiler.

Sezon başından beri ilginin büyük olduğu yarışta 29 yarışmacı mücadele etti. Baştaşlar İnşaat'ın sponsorluğunda; Güven Sigorta, Lungo Cafe, Capital Türk ve Capital FM'in katkılarıyla organize edilecen yarışa seyirciler de büyük ilgi gösterdi. Motosiklet ve ATV olmak üzere iki kategoride toplam 7 sınıfta mücadele verilen yarışta Motosiklet kategorisinin en hızlısı Hasan Çeto oldu. ATV kategorisinde ise Buğra Tabak günün en hızlısıydı. ATV 1'de Buğra Tabak, ATV 2'de Halil Ersoy, ATV 3'te Şevki Akdeniz, ATV 4'te Sona Singh ve Genç ATV'de İlkay Beşok ilk sırada yer aldılar. MX1A'da Yunus Özyay, MX1B'de Hasan Çeto ve MX2'de ise Hasan Sezgin podyumun zirvesindeki isimlerdi.

Yarış sonunda yapılan ödül töreninde dereceye girenlere kupalarını Baştaşlar İnşaat direktörlerinden Ahmet Baştaş ve şirket yetkilileri ile Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu Başkanı İbrahim Önderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.