SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Comolli: "Koeman ile devam etme planımız var"

Comolli: "Koeman ile devam etme planımız var"

Fenerbahçe Spor Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli, kulüp televizyonunda katıldığı programda Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün kim olacağı yönündeki soruya, "Bizim devam etmek istediğimiz isim Koeman. Onunla konuştuk ve yaklaşımı çok pozitifti. Kararımızı Trabzonspor maçından önce açıklayacağız" şeklinde yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 15/11/18 15:40
okuma süresi: 2 dak.
Comolli: "Koeman ile devam etme planımız var"
A- A A+
Bu sezon takıma sportif direktör olarak getirilen Fransız futbol adamı Damien Comolli, kulüp televizyonu FB TV'de yayınlanan 'Günün Röportajı' isimli programa konuk oldu.

"DEVAM ETMEK İSTEDİĞİMİZ İSİM O"

Comolli teknik direktörün kim olcağı sorusuna ilişkin olarak, "Biz TFF'nin kurallarını biliyoruz. Birçok şeyi farkındayız. Trabzonspor maçından önce kararımızı vereceğiz ve herkesle paylaşacağız. Erwin Koeman'la konuştuk. performansı ve yaklaşımı çok pozitifti. Devam etmek istediğimiz isim o" dedi.

"BİR MAÇTA İYİ OYNAYIP, BİR MAÇTA KÖTÜ OYNUYORDUK"

Ligde takımın sahada aldığı sonuçlarda istikrarı bir türlü sağlayamadığını vurgulayan Comolli, "Aslında önemli olan takımda devamlılığın olmasıydı. İçerideki Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında iyi oynamıştık ama bunu sürdüremedik. Bir maçta iyi oynayıp bir maçta kötü oynuyorduk. Şimdi ise bunun üstesinden gelmiş gözüküyoruz. Sonuçlar mı özgüven getirdi, yoksa özgüven mi iyi sonuç? Bunu bilemeyiz" açıklamasında bulundu.

"OCAK'TA TRANSFER ZOR"

Ocak ayında transfer yapmalarının şu an için zor olduğu belirten Comolli, "Transfer dönemi kelimesini çok uzun zamandır duymuyordum. Tabii ki basın ve taraftarlar bu zamanı bekliyor ama bu dönem transfer için çok zordur. Yatırım yapmak için doğru bir zaman olmayacaktır. Biz yine de transfer pazarını takip ediyoruz. Ayrıca FFP kuralları da var. Bir fırsat çıkarsa değerlendirmeye çalışırız. Ocak ayı çok verimli değildir. Maddi durumumuz da bu konuda bizi zorlayacaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.