SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Conor ve Jack Shanahan KKTC'de yarışacak

Conor ve Jack Shanahan KKTC'de yarışacak

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü ve Drift NEU işbirliğinde organize edilen Kuzey Kıbrıs 2018 Drift Şampiyonası Final yarışı ve Final sonrası gösteri amaçlı yurtdışından ünlü pilotlarında katılacağı Özel Kupa, 9 Aralık Pazar günü Lefkoşa Cemsa Karting Pisti'nde gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 03/12/18 15:26
okuma süresi: 2 dak.
Conor ve Jack Shanahan KKTC'de yarışacak
A- A A+
Kuzey Kıbrıs 2018 Drift Şampiyonası final yarışı bu hafta sonu Cemsa Sporting Center'de yapılıyor. Büyük bir etkinliğe imza atmaya hazırlanan Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü ve Drift NEU organizasyon,8-9 Aralık tarihleri arasında; final yarışı antrenmanları, sıralama turları, sezonun final yarışı ve Avrupa'nın önemli pilotlarından ConorShanahan ve Jack Shanahan'ın da katılacağı özel kupa hazırlıklarını sürdürüyor.

Özel yarışa, güney kesimden favori pilotlar, eski KKTC şampiyonları ve ülkemizin seçkin yarışçıları ile KKTC 2018 Drift Şampiyonası'nın en iyi 14 pilotu katılacak.

Şampiyona puan durumunu etkilememesi için böyle bir karar aldıklarını açıklayan KKOK yetkilisi İrfan Topcu, sıralama turlarının Cumartesi günü yapılacağını, Pazar günü seyircilerin gün boyunca ikili eşleşme izleyebileceğini açıkladı.

Pazar günüiki yarış yapılacağını, sabah KKTC 2018 Drift Şampiyonası'nın tamamlanacağını, öğleden sonra ise özel yarışın yapılacağını belirtti.

KKTC DRIFT ŞAMPİYONASI TARİHİNİN EN HIZLI PİSTİ

Final yarışı için farklı bir pist kurma düşüncesinde olduklarını belirten organizasyon yetkilileri, bugüne kadar yarışılan en hızlı pisti hazırlamak için düğmeye bastıklarını, Cemsa Sporting Center pisti içerisinde bazı modifikasyonlar yaparak, final adına yarışır şekilde hızlı ve güvenli yepyeni bir pisti sporcu ve seyirci karşısına çıkaracaklarını belirttiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.