SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Minci, Kenya'daki ilk sınavında galip

Minci, Kenya'daki ilk sınavında galip

Kenya Premier Lig takımlarından Gor Mahia'nın teknik direktörlüğüne getirilen Kıbrıslı Türk spor adamı Hasan Oktay Minci, takımın başında çıktığı ilk lig maçında galibiyetle tanıştı.

Yayın Tarihi: 13/12/18 14:07
okuma süresi: 1 dak.
Minci, Kenya'daki ilk sınavında galip
A- A A+
Girne Postası

Ligde ilk maçını kaybederek kötü bir sezon girişi yapan Gor Mahia FC, dün Kasari'de Moi Stadında oynanan maçta Zoo Kericho'yu 4-0 yendi.

Gor Mahia FC'nin 10 kişi tamamladığı maçta, takıma galibiyeti getiren golleri Ephraim Guikan (2), Ongayano ve Erisa Ssekisambu attı. Bu sonuçla Go Mahia, ligde gol averajıyla ikinci sıraya yükseldi.

Aslen Girneli olan ve 90 yılların başında Türk Ocağı forması ile ligde fırtına gibi esen Minci, ilk maçında oynattığı futbolla Kenya basınında tam not alırken, hafta sonu da Afrika Şampiyonlar Ligi'nde Nijerya'nın güçlü ekiplerinden Lobi Stars'ın karşısına çıkacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.