SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de saha sorunu çözüldü

Girne'de saha sorunu çözüldü

Girne Anafartalar Lisesi Okul Müdürlüğü ile Spor Kulüpleri arasındaki saha problemi çözüme kavuştu.

Yayın Tarihi: 12/01/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de saha sorunu çözüldü
A- A A+
Girne Postası – Burcu Ece Yılmaz

Anafartalar Lisesi Okul Müdürü Erbil Hüryaşar, Türk Ocağı Limasol Kulübü'nün protokole rağmen 'Anafartalar Lisesi Müdürlüğü tarafından keyfi bir tutumla futbol sahasının takımlara kapatıldığı' yönündeki açıklamalarına Girne Postası üzerinden açıklık getirdi.

"YENİ BİR PROTOKOL İMZALANACAK"

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit'in çağrısıyla Spor Dairesi Müdürü ile toplantı yaptıklarını kaydeden Hüryaşar, toplantı sonucunda Spor Dairesi Müdürlüğü ile Anafartalar Lisesi arasında yeni bir protokol imzalamaya karar verdiklerini bildirdi.

Önceki protokol nedeniyle okul güvenliğinin sağlanmadığı ve sahanın temizliğinin yapılmadığı gerekçesiyle sahayı kapattıklarını dile getiren Hüryaşar, okul idaresi olarak iyi niyet gösterdiklerini ve dün spor sahasını tekrardan antrenmanlara açtıklarını ifade ederek sorunun çözüldüğünü belirtti.

"TEK İSTEĞİMİZ OKULUMUZUN GÜVENLİĞİ VE TEMİZLİĞİDİR"

"Sahanın kapısı açık kaldığı için okula girip çıkan kişiler kontrol edilemiyordu" diyen Hüryaşar, yeni protokol ile güvenlik ve temizlikten sorumlu olacak bir kişinin görevlendirileceğini söyledi.

Hiçbir spor kulübü ile sorunlarının olmadığını aktaran Hüryaşar, "bizim tek isteğimiz okulumuzun güvenliği ve temiz tutulmasıdır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.