SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Liderler, dostluk maçını izleyecek

Liderler, dostluk maçını izleyecek

Cumhurbaşkanı Akıncı, Rum lider Anastasiadis ile 19 Mart'ta Nea Salamina ile Mağusa Türk Gücü arasında Pile'de yapılacak dostluk maçını izleyecek.

Yayın Tarihi: 13/03/19 12:01
okuma süresi: 2 dak.
Liderler, dostluk maçını izleyecek
A- A A+
Kıbrıs Postası

Mağusa Türk Gücü ve Nea Salamina takımları geçen yıl Stlios Vakfı tarafından dostluk maçı düzenleme etkinliklerinden dolayı ödüllendirilmişti.

"Peace and Sport" ve "Stelios Philanthropic Foundation" un organize ettiği ve Kıbrıs'taki Avrupa Parlamentosu Ofisinin ile Kıbrıs'taki Avrupa Komisyonu Temsilciliğinin destek verdikleri dostluk maçına iki toplum lideri, Stelios Hacıyoannu, "Peace and Sport" Başkanı Joel Bouzou, "Peace and Sport" Başkan Yardımcısı ve Futbolcu Didier Drogba, "Peace and Sport" Örgütü "Barış Şampiyonu" uluslararası karate şampiyonu Laurence Ficher katılacak.

PROGRAM

Etkinlik, 19 Mart Salı günü saat 10.00'da Pile Sahasında, köyün Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk olan iki ilkokulunun çocuklarının oynadığı futbol karşılaşması ile başlayacak.

Ardından dostluk maçı oynanacak.

İlk yarı iki takım, normal bir şekilde maç yapacak, ikinci yarıda ise takımların 11'i karma olacak.

İki yarı alışılmış olduğu üzere 45 dakika değil, 30'ar dakika olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.