SPOR
okuma süresi: 1 dak.

"Hibrit çim uygulaması" için incelemeler tamamlandı

“Hibrit çim uygulaması” için incelemeler tamamlandı

KKTC'de sentetik çim uygulaması yapan Cysings firması ile uluslararası alanda hibrit çim uygulaması yapan Hatko firması davetiyle gerçekleşen tanıtım toplantısı tamamlandı.

Yayın Tarihi: 14/03/19 12:37
okuma süresi: 1 dak.
“Hibrit çim uygulaması” için incelemeler tamamlandı
A- A A+
KKTC Spor Dairesi ve spor basınından oluşan kafile Hollanda Futbol Federasyonu tesislerini ziyaretinden sonra sentetik ve hibrit çim labaratuvarlarında incelemelerde bulundu.

Cysing direktörleri Emrah Çakır ve Derviş Tandoğan başkanlığındaki kafile Hollanda Futbol Federasyonu bünyesinde Hollanda milli takımının antrenman ve kamp yaptığı tesisleri yanı sıra Johan Cruyff Futbol Akademisi ile ilgili bilgi aldı.

Sahalarda kullanılan aletlerin üretildiği fabrikayı ziyaret eden kafile daha sonra sentetik ve hibrit çim uygulamasında kullanılan malzemelerin üretim yapıldığı fabrikada incelemelerini tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.