SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Yarköy sezona umutlu başlıyor

Yarköy sezona umutlu başlıyor

Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü hafta sonu başlayacak olan Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig hazırlıklarını sürdüryor.

Yayın Tarihi: 17/04/19 18:10
okuma süresi: 2 dak.
Yarköy sezona umutlu başlıyor
A- A A+

Yarköy'de antrenör Kürşat Özer yönetiminde ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Ardahan maçı öncesi kendi tesislerinde hazırlıkları sürdürüyor. Sezon öncesinde takıma yapmış olduğu önemli transferler Meyti Ateş, Hacı Durdu Özer, Serkan Tekin, Doğkan Aktaş, Ali Ütenoğlu, Erdoğan Okçuoğlu, Batuhan Yapar, Ramazan Göktaş, Kuvay Baydoğan, Burak Okur, Osman Gün ile yapılan takviyeler ile birlikte kadrosunu güçlendiren Yarköy, Ardahan maçı öncesinde başkan Muherrem Yamuk A takım ve altyapı futbolcularına mangal partisi verdi.

Hedef Şampiyonluk

Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü başkanı Muharrem Yamuk, takım kadrosuna yapılan takviyeler ile güçlenerek sezon öncesinde iyi bir takım kurduklarını ve lige hazır olduklarını belirtti. Bu sezon kulüp olarak yıllardır beklentileri olan şampiyonluğa camia olarak kenetlendiklerini belirten başkan Muherrem Yamuk, takımı emanet ettikleri antrenör Kürşat Özer'e de çok güvendiğini söyledi. Tesisleşmenin devam ettiğini, altyapı çalışmalarına da daha fazla önem verdiklerini belirten Muherrem Yamuk, hedeflerine ulaşmanın zamanı geldiğini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.