SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Minik atletler hem eğlendi hem yarıştı

Minik atletler hem eğlendi hem yarıştı

KKTC Atletizm Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Çocuk Atletizmi Projesi'nde bölgelerdeki şenlikler tamamlandı.

Yayın Tarihi: 18/04/19 09:10
okuma süresi: 2 dak.
Minik atletler hem eğlendi hem yarıştı
A- A A+

KKTC Atletizm Federasyonu tarafından hayata geçirilen Çocuk Atletizmi Projesi'nde bölgelerde organize edilen atletizm şenlikleri tamamlandı. Dün Mağusa, Güzelyurt ve Lefke bölgelerine yönelik şenlikler okulların katılımı ile gerçekleştirildi.

Projede ilk olarak eğitimcilerin eğitilmesi çalışmasının ardından Erenköy, Lefkoşa, Girne bölgelerine ek olarak Mağusa ve Güzelyurt bölgelerindeki şenliklerde küçük sporcular hem eğlenme, hem de yarışma fırsatı yakaladı.

Mağusa bölgesine yönelik şenlik Canbulat Stadı'nda, Güzelyurt ve Lefke bölgelerine yönelik şenlik ise Güzelyurt Spor Salonu'nda yer aldı.

SIRADA 1. ATLETİZM ÇOCUK ŞENLİĞİ VAR

Atletizm branşının geliştirilmesi ve küçük yaşlardan itibaren egzersiz yapma alışkanlığının kazandırılması amaçlanan ve bir ilk olan projede sırada 1. Atletizm Çocuk Şenliği düzenlenecek. Bölgelerdeki şenliklerde başarılı olan okulların katılım göstereceği şenlik 26 Nisan Cuma günü Lefkoşa'da yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.