SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Boğaziçi sezona hazır

Boğaziçi sezona hazır

Boğaziçi Spor Kulübü hafta sonu başlayacak olan Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig hazırlıklarını tamamladı.

Yayın Tarihi: 19/04/19 18:45
okuma süresi: 2 dak.
Boğaziçi sezona hazır
A- A A+

21 Nisan Pazar günü İskele Cumhuriyet stadında 1461 İskele Trabzon ile karşılaşacak olan Boğaziçi'nde yeni transferler ile kadrosunu güçlendirdi. Sezon öncesinde Gençler Birliği'nden Ahmet Orun, Osman Kaya, Görneç'den Besim Emre Denizalp ile takıma yapmış olduğu önemli transferler ve takviyeler ile birlikte kadrosunu güçlendiren Boğaziçi, 1461 İskele Trabzon maçı öncesinde umutlu bekleyiş var.

"İYİ İŞLER YAPMAK İSTİYORUZ"

Boğaziçi Spor Kulübü başkanı Şerifali Damcıoğlu, sezon başından beri yapmış oldukları hazırlıkların tamamlayarak, hafta sonu başlayacak olan lige konsantre olduklarını belirtti. Takım kadrosuna yapılan takviyeler ile güçlenerek iyi bir takım kurduklarını belirten başkan Şerifali Damcıoğlu, ligde iyi işler yapmak istediklerini ifade etti. Camia olarak çıkılan yolda teknik kadro ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu söyleyen başkan Şerifali Damcıoğlu, hep birlikte hedeflerine ulaşacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.