SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Oklar Refik için atıldı!

Oklar Refik için atıldı!

Lefkoşa Darts Birliği tarafından düzenlenen Refik için bir ok'ta sen at açık darts turnuvası'nda Cemal Gingi şampiyon oldu.

Yayın Tarihi: 20/04/19 09:55
okuma süresi: 2 dak.
Oklar Refik için atıldı!
A- A A+

Lefkoşa Darts Birliği (LDB) tarafından düzenlenen Refik için bir ok'ta sen at açık darts turnuvası geçtiğimiz gün yapıldı. Organize edilen turnuvaya ödül katkısını Erhan Sencer yaptı.

Refik için bir ok'ta sen at açık darts turnuvası'nda Cemal Gingi şampiyon oldu. 40 Sporcunun katıldığı turnuvada, Cemal Gingi finalde karşılaştığı Tony Stone'u mağlup ederek şampiyonluğu elde etti.

Mehmet Olgun ile Hakan Boral'ın arasındaki üçüncülük mücadelesini ise Mehmet Olgun kazandı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Lefkoşa Darts Birliği Başkanı Turgut Çalıcı, Erkan Coşkuner, Mustafa İncirlili tarafıdan verildi.

Alınan sonuçlar şöyle:

Üçüncülük maçı:

Mehmet Olgun – Hakan Boral

Final maçı

Cemal Gingi – Tony Stone

Yan ödüller

En Yüksek Sayı Atan Sporcu: Murat Çınaroğlu - (İki – 180)

En Yüksek Sayıdan Bitiren Sporcu: Serkan Can - (90 Sayı)

En Az Dartsta Bitiren Sporcu: Cemal Gingi - (13 Darts)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.