SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Almanya Kupası'nda Münih finalde

Almanya Kupası'nda Münih finalde

Almanya Kupası yarı final karşılaşmasında deplasmanda Werder Bremen'i 3-2 yenen Bayern Münih finale yükseldi.

Yayın Tarihi: 25/04/19 06:40
okuma süresi: 1 dak.
Almanya Kupası'nda Münih finalde
A- A A+
Bremen'deki Weser Stadı'nda oynanan karşılaşmada Bayern Münih, Robert Lewandowski'nin 36'ıncı dakikada golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Thomas Müller'in 63'üncü dakikada topu filelere göndermesiyle konuk ekip skoru 2-0 yaptı.

Werder Bremen 74'üncü dakikada Yuya Osako ve 75'inci dakikada Milot Rashica ile üst üste 2 gol buldu ve maçta 2-2'lik eşitliği sağladı.

Bayern Münih 80'inci dakikada Kingsley Coman'ın ceza sahasında düşürülmesi sonucunda penaltı kazandı. Penaltı atışını Robert Lewandowski gole çevirmesiyle Bayern Münih karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Böylelikle Bavyera ekibi Almanya Kupası'nda finale yükseldi. Kırmızı-beyazlılar kupada 23'üncü kez finalde mücadele edecek.

Bayern Münih, 25 Mayıs'ta Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak finalde, dün Hamburg'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Leipzig ile karşılaşacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.