SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Minik Bekir'den uluslararası başarı

Minik Bekir'den uluslararası başarı

Antalya'da düzenlenen Gökhan Dönmez 23 Nisan 10 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nda Gönyeli Tenis Kulübü oyuncusu 8 yaşındaki Bekir Devran Esendağlı şampiyon oldu.

Yayın Tarihi: 25/04/19 08:45
okuma süresi: 2 dak.
Minik Bekir'den uluslararası başarı
A- A A+
Antalya'da 20-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Gökhan Dönmez 23 Nisan 10 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nda Gönyeli Tenis Kulübü oyuncusu Bekir Devran Esendağlı henüz 8 yaşında olmasına rağmen 10 yaş kategorisinde hem tek erkeklerde hem de çift erkeklerde şampiyon oldu.

Oynadığı maçları set vermeden kazan Bekir, ilk turda rakibi Ali Doruk Bostan'ı 5-3/4-1, 2. Turdaki rakibi Poyraz Karaoğlu'nu 4-1/4-1, yarı finalde rakibi MahmoodKafleel 'i 4-0/4-0 skorlarla yendi. Bekir final maçında ise Mustafa Ata İnce ile oynayarak 4-2/4-0 kazanıp şampiyon oldu

Aynı turnuvada çiftler kategorisine ise Poyraz Karaoğlu ile katılan Bekir Devran Esendağlı, çift erkekler kategorisinde de şampiyon oldu. İlk turda oynadıkları rakipleri AhmadKamareddin ve MahmoudKaleel'i 4-1/4-0, yarıfinalde Ata İnce ve Ömer Eraslan'ı 4-2/4-0 ve finalde Mehmet Toprak Erçin ve Kaan Doruk Erdem'i 4-0/5-4 yenerek şampiyon oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.